top of page
fifomotion

up tempo / romatisch / easy relaxing / drama 

hiphop / rocking / daily life

 

Welke sfeer past bij jouw bedrijf & persoonlijkheid? Je zult de persoonlijk gekozen sfeer ervaren in de film. Bijpassende muziek geven hierbij extra feeling.

W E R K W I J Z E

nicole.png

We plannen, indien gewenst, een kennismakingsgesprek in waarbij al

je wensen en ideeën worden besproken en we kennis met elkaar maken om te ervaren of we de juiste klik hebben.

 Ben je overtuigd en wil je met mij de samenwerking aangaan? Onze ideeën worden op papier gezet, telefonisch besproken of via de mail uitgewerkt. Om het spontaan te houden hoeft het project niet van A tot Z van te voren uitgedacht te worden. Gaandeweg komen we namelijk steeds dichter bij het perfecte eindproduct. We plannen de opnamedag en ik maak a.d.h.v. jouw wensen een offerte op maat.

Het creativieve stuk van de fotograaf en videograaf, het editen van alle mooie beelden of videofragmenten en samenbrengen tot 1 mooi geheel! Bijpassende muziek geeft hierbij extra feeling. Ik verzamel belangrijke tekst en informatie om terug te laten in de film en extra kracht bijzet!

Het is zover! We treffen elkaar op de afgesproken locatie. Je gaat shinen op foto of film en je bedrijf promoten aan de buitenwereld. Je bereid je voor a.d.h.v. ons eerder gemaakte (korte) plan van aanpak. Wees gerust, de opnames hoeven zeker niet vlekkeloos te verlopen. Er worden vele shots gemaakt. De mooiste fragmenten/shots worden hieruit gefilterd

Je ontvangt via "wetansfer" je eigen filmpremière en/of de mooiste beelden. Via de mail of telefoon krijg ik graag feedback. Er volgen zonnodig aanpassingen.

Waarom je met mij deze samenwerking aan moet gaan.

 

Ik heb enorm veel geduld. Ik zit vol met inspiratie en enthousiasme om samen aan de slag te gaan. Ik heb een groot inlevingsvermogen en begrijp hoe spannend het kan zijn om op video of foto te worden vastgelegd. Door mijn open persoonlijkheid kan ik je juist daarin ondersteunen en geruststellen en ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt bij mij. 

Ik heb veel ervaring op het gebied van het maken van bedrijfsfilms & foto's met name in de verzorgende sector. Ik heb films & foto's gemaakt van o.a. yogaklassen, schoonheidssalons en coaching bedrijven. 

 

Ik leg jouw kwaliteiten vast op film of foto. Ik weet de juiste momenten eruit te pikken en heb snel genoeg in de gaten wie jij echt bent en wanneer je jezelf achter een "rol" verschuilt. Ik houd van puurheid. Soms heb je even tijd nodig om te "ontdooien". 

Ik creëer een prettige ambiance waarbij jouw puurheid tot uiting komt! Ik geef je tips over je uitspraak, uitstraling en houding.

Ik heb oog voor details. Kleine aanpassingen hierin hebben een groot effect op jouw manier van overkomen op de (potentiële) klant. 

Ben jij verlegen, introvert of juist extravert? We vinden tijdens de opnames de juiste balans hierin, waarbij je op een prettige manier overkomt op de (potentiële) klant. Ik coach je als het ware de opnamedag door. Dus twijfel niet over jou zijn. Ieder mens heeft zijn talenten en juist die brengen we op de voorgrond.  Je zult het het eindresultaat met trots bekijken, dat verzeker ik je! 

 

We komen tijdens een opnamedag gaandeweg op creatieve wijze steeds dichter bij ons einddoel. Dit proces hoeft niet vlekkeloos te verlopen. We nemen meerdere shots vanuit verschillende hoeken. Liever teveel shots dan te weinig. Ruim de tijd nemen is voor mij belangrijk! De opnames duren gemiddeld tussen de 2-4 uur (soms een hele dag), afhankelijk van jouw wensen. 

Na afloop filter ik de mooiste fragmenten eruit, waarbij jij bent neergezet, precies zoals je bent. Je kracht, doel(en) en visie worden tot uiting gebracht en de bijpassende muziek en tekst(en) geven dit nog een extra boost. Uiteindelijk komen we samen tot een perfect eindproduct, jouw bedrijfsfilm. Ik denk het hele proces met je mee! Laat het creatieve stukje maar aan mij over. 

bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
Tamara (115)
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
bedrijfsfotografie | Helmond
fifomotion | bedrijfsfotografie
Angela (66)

Met fifomotion laat je de sfeer en de uitstraling van het bedrijf letterlijk zien!

Heeft het je interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie. We kunnen een kopje koffie drinken (latte of thee of fris) en al je wensen bespreken? Tijdens dit gesprek hoor ik jou en voel ik jou haarfijn aan.

Of je nu kiest voor foto of film, of beide,

ik kijk uit naar onze samenwerking!

Ik woon in Helmond en reis graag door heel Zuid-Oost Brabant!

WIE JE VOORGEGAAN ZIJN

logo basicflow.png
Naamloos-9.jpg
thumbnail_5247-Angela-Barton-logo-RGB.jp
thumbnail_Logo_GJ_DEF.png
SpittersCoaching_Logo+BRM_bewerkt-2.jpg
thumbnail_YogaDaya_Logo1.png
bottom of page