top of page

ABOUT ME

Filmmaker. Storyteller. Bedrijfsfotograaf

Ik ben Nicole Warringa, 35 jaar en moeder van 3 lieve jongens, Yori, Mick & Bobby. Samen met mijn man wonen wij in Brandevoort ( Helmond).
Naast het moeder zijn is mijn werk mijn grote passie en hobby. 
Ik ben autodidact, wat voor mij wil zeggen dat ik tot nu toe alles heb bereikt met behulp van mijn creatieve brein & zelfontwikkeling (zonder scholing) en door mijn roeping/pad te blijven volgen. 
Al meerdere jaren kan ik mijn creativiteit kwijt in het fotograferen van baby's, kinderen, gezinnen en grote families. Het geboortefilmpje is hier later aan toegevoegd! 
Ook het filmen en fotograferen van bedrijven behoorde voorheen tot deze bedrijfstak. De vraag op het gebied van bedrijfsfilms nam toe. Vandaar dat ik me hier meer op heb toegespitst! Via mijn nieuwe naam en uitstraling hoop ik vele startende ondernemers te bereiken en samen te werken aan creatieve projecten! 
WIE BEN IK?
Ik ben hooggevoelig en werk vanuit mijn intuïtie. Ik ben lief, zacht, eigenzinnig, chaotisch, aanwezig (babbel graag) en behulpzaam.
Ik wordt heel gelukkig van fijne mensen om mij heen, met een prettige energie. Waarbij je op het hetzelfde level zit en lekker kan filosoferen.
In de weekenden ( als ik niet werk)  vieren wij met het gezin altijd feest en zijn wij ergens in Brabant in een speeltuin te vinden. Het bourgondisch leven, een hapje en drankje, mag daarbij zeker niet ontbreken. 
Vakantie vieren we graag ieder jaar in Zoutelande. We hebben een caravan gekocht en zijn hier nu 2 vakanties mee weggeweest.
bottom of page